Desetiletá dívenka, kterou srazilo vozidlo na přechodu na Olomoucké, skončila v FN Olomouc

Desetiletá dívenka, kterou srazilo vozidlo na přechodu na Olomoucké, skončila v FN Olomouc
ilustrační foto PvNovinky.cz

Včera v podvečer, kolem půl šesté, došlo na ulici Olomoucká k nehodě.

"Třiašedesátiletá řidička, která řídila automobil Ford Fiesta, přehlédla na přechodu pro chodce desetiletou dívenku. Došlo ke srážce, dívka spadla na kapotu vozu a následně upadla na zem. Dívka byla se zraněním převezena do Fakultní nemocnice Olomouc. Škoda na vozidle byla předběžně stanovena kolem dvaceti tisíc korun", uvedla pro Prostějovské novinky mluvčí PČR Olomouckého kraje Miluše Zajícová. 

"Celý případ i míra zavinění jednotlivých účastníků je v šetření", dodala Zajícová. Řidička jela po Olomoucké ulici směrem na ulici Svatoplukova, dívenka přecházela od ulice Vápenice. (red)

Komentáře

Sem svědek nehody, řidička jela od Újezda na Olomouckou, holčička jí vběhla do cesty, řidička ji měla za sloupkem a všimla si jí, až ji měla na kapotě. Řidička neujela, vyčkala na příjezd sanitky i policie, sama měla v autě malé dítě! Bohužel to byla nešťastná shoda náhod, ale můžeme být rádi, že holčička bude v pořádku!

Dnes je již tolik aut,že chodci nemají na silnici šanci.Ani na přechodech.
Hlavně že jedu.

Řidička jela ze Svatoplukove na Olomouckou kdyby dávala pozor musela ji vidět.

Kdyby fungovaly večer semafory tak se nic nestane nevim proc to vypinaj co z toho maj ze usetri na energii ??? Zajimave kdyz jede vlak tak se cervena zapne ale pak to zas nefunguje mely by se nad sebou zamyslet muj nazor byl jsem u toho co se to stalo

Poslat nový komentář