Matyáš Koblížek čtyřikrát mistrem republiky!

Matyáš Koblížek čtyřikrát mistrem republiky!
Foto SKC PV

Mistrovství České republiky v dráhové cyklistice - sprinterské disciplíny se uskutečnilo 29. června - 1. července 2018 v Plzni. Zazářily na ní mladé naděje SKC Prostějov, nejvíce ale Matyáš Koblížek, který v Plzni nenašel přemožitele a zvítězil ve všech čtyřech sprinterských disciplínách!

V kadetské kategorii se dařilo Martinu Řehákovi, který obsadil 3. místo. V žákovské kategorii zvítězil Matyáš Koblížek, který si ve finále poradil s Filipem Dohnalem z CK Bítovská, 3. místo obsadil náš Stanislav Pátík. Mezi žákyněmi 2. místo obsadila Patricie Müllerová, když nestačila jen na Annu Jaborníkovou ze Sportcomplex Břeclav.

Ve sprintu družstev si pro druhý titul mistra republiky přijel Matyáš Koblížek společně s týmovými kolegy Stanislavem Pátíkem a Radovanem Štecem. Patricie Müllerová společně s Annou Jaborníkovou obsadily v téže disciplíně 2. místo.

Pro třetí titul mistra republiky si Matyáš Koblížek dojel v závodě na 500 p.s., když o tři desetiny sekundy porazil Adama Seemana z TJ Stadion Louny, 3. místo obsadil Radovan Štec. Pro další 2. místo v závodě na stejnou distanci přijela žákyně Patricie Müllerová. 

Čtvrtý titul mistra republiky Matyáš Koblížek vybojoval v keirinu. Další úspěch v podobě 3. místa vybojovala v této nevyzpytatelné disciplíně Patricie Müllerová. (Zdroj SKC Pv)

Poslat nový komentář