Neviděli jste ženu, která pomohla dívce při vážné dopravní nehodě na Plumlovské?

Neviděli jste ženu, která pomohla dívce při vážné dopravní nehodě na Plumlovské?
ilustrační foto

 

Policisté územního odboru Prostějov se obrací na veřejnost se žádostí o pomoc při objasnění vážné dopravní nehody, ke které došlo ve středu 3. září 2014 v Prostějově. Krátce před osmou hodinou se v Plumlovské ulici srazil skútr s dodávkou.

„Ve středu 3. září v 7:45 hodin došlo v Plumlovské ulici k vážné dopravní nehodě mezi nákladním vozidlem Renault TRAFFIC, za jehož volantem seděl 44letý řidič a motocyklem Baotian BIAGINNI, na kterém jela 17letá dívka. Ke střetu došlo zřejmě v okamžiku, kdy nákladní vozidlo vyjíždělo z vedlejší Kosířské ulice na Plumlovskou. Došlo ke střetu s motocyklem, který jel po hlavní silnici směrem do centra,“ popsala nehodu policejní mluvčí Irena Urbánková. Vážně zraněná dívka skončila v olomoucké nemocnici, léčit se bude déle než 6 týdnů.

„Bezprostředně po nehodě se na místě nehody měla nacházet žena,podle zjištěných informací zdravotní sestra, která zraněné dívce poskytla první pomoc.Vzhledem k tomu, že se do současné doby nepodařilo zjistit totožnost této ženy, obracíme se na širokou veřejnost se žádostí o pomoc. Přivítáme jakékoliv informace, které by vedly ke ztotožnění ženy, případně ke zjištění dalších svědků nehody,“ dodala mluvčí.

Osoby, které by mohly poskytnout kriminalistům jakékoliv informace k nehodě, mohou kontaktovat vyšetřovatele na SKPV Prostějov, na telefonní lince 974 781 457, případně je sdělit kdykoliv na bezplatné telefonní lince 158. (red)

Poslat nový komentář