V Okružní u Kauflandu došlo k nehodě. Žena vinu popírá

V Okružní u Kauflandu došlo k nehodě. Žena vinu popírá
Foto PČR
Další fotky: 
V Okružní u Kauflandu došlo k nehodě. Žena vinu popírá

V pátek 3. května 2019 po deváté hodině došlo na parkovišti u obchodního domu v Okružní ulici v Prostějově k dopravní nehodě. Dle svědka události měla řidička s osobním automobilem typu Škoda Superb při parkování poškodit již zaparkovaný osobní automobil značky Hyundai.

"Řidička Superbu se k řešení situace údajně neměla, a tak ji svědek upozornil, že poškodila cizí vozidlo. Žena vystoupila, zkontrolovala poškození svého automobilu a poté z místa opět odjela. Provedeným šetřením policisté skupiny dopravních nehod zjistili, že vozidlo je evidováno na sedmatřicetiletého muže z Prostějova a příležitostně ho užívá i jeho partnerka stejného věku. Při ohledání policisté na obou vozidlech nalezly stopy odpovídající popisu dopravní nehody. Žena přiznala, že v době nehody vozidlo řídila, i to, že to bylo na inkriminovaném parkovišti. Zavinění dopravní nehody však nadále popírá," konstatoval policejní mluvčí František Kořínek.

Ke zranění osob při dopravní nehodě nedošlo. Výše způsobené hmotné škody byla předběžně vyčíslena na 35 tisíc korun. Přesné příčiny, okolnosti i míra zavinění dopravní nehody jsou předmětem dalšího policejního šetření. (red)

 

Komentáře

Slepice snesla.

Poslat nový komentář