Legenda pomáhá: Dnes se spustí aukce speciálních dresů, které Jestřábi oblékli proti Přerovu

Legenda pomáhá: Dnes se spustí aukce speciálních dresů, které Jestřábi oblékli proti Přerovu
ilustrační foto

Dnešním dnem se spustí na webu www.sportovniaukce.cz dražba speciální sady dresů z projektu Legenda pomáhá, který sjednocuje celé hokejové hnutí v České republice! Dražba prostějovských dresů poběží na webu www.sportovniaukce.cz od úterý 7. února 17 hodin do úterý 28. února 17 hodin.

Na webu www.sportovniaukce.cz můžete až do 28. února 2017 dražit speciální sadu dresů ze zápasu 46. kola WSM Ligy, ve kterých Jestřábi nastoupili proti přerovským Zubrům.

Vyvolávací cena dresů je 867 korun. Částka v sobě zahrnuje čísla, která jsou pro sezonu 2016/2017 specifická – tedy 80 let nejvyšší soutěže a nedožité 67. narozeniny Ivana Hlinky (26. ledna).

Výtěžek z dražby bude předán Nadačnímu fondu Ivana Hlinky, který pomáhá bývalým hráčům a funkcionářům, kteří se sami nebo jejich rodiny nacházejí v sociálně obtížné životní situaci.

Výjimečný projekt vznikl u příležitosti výročí 50 let od chvíle, kdy legendární hráč a trenér Ivan Hlinka poprvé nastoupil do zápasu nejvyšší soutěže. Do projektu se zapojily všechny kluby Tipsport extraligy, WSM Ligy, vybrané celky 2. ligy a zástupci univerzitního hokeje. (Zdroj LHK Jestřábi)

Poslat nový komentář