Numerologie umí vybrat dítěti jméno, říká Martina Tarottina

Numerologie umí vybrat dítěti jméno, říká Martina Tarottina
ilustrační foto FB Martina Tarottina

Před nedávnem PvNovinky přinesly článek o kartářce Martine Tarottině. Dnes přinášíme jeho pokračování, tentokrát o numerologii. Martina se jí věnuje přes 15 let a za tu dobu udělala stovky numerologickýh rozborů. „V podstatě mám jakousi numerologickou deformaci, protože jak vidím datum narození nějakého člověka, velmi často tahle čísla zapíši do nemerologické mřížky, abych věděla, co je ten člověk zač,“ přidala vlastní zkušenost Martina.

Co to vlastně numerologie je?

Nejedná se o věšteckou metodu, ale o staré učení, které pracuje s čísly našeho data narození a vychází z energie - vibrací, jednotlivých čísel. Dozvíme se o povaze konkrétního člověka, jaké má případně nadání, jaké jsou jeho profesionální možnosti, jak se dovede poprat s problémy, jak prožívá své city, jak je schopen komunikovat. Numerologie nás učí lépe pochopit jak sebe, tak druhé lidi. Rodičům může ukázat správný směr pro vedení jejich dětí, uvědomit si, že každý jsme originální, že je nesmysl chtít, aby se třeba dva jejich potomci učili stejně výborně, když každý se narodil s jinými možnostmi a předpoklady. 

Jaká čísla k tomu potřebujete?

Pro vytvoření numerologického rozboru je potřeba znát datum narození.

Každé číslo má jiný význam, je to tak?

 Ano, jednička je slovní vyjadřování, dvojka intuice, trojka pojmová představivost, čtyřka zručnost a asertivita, pětka emocionální hloubka a zaujetí, šestka láska ke kráse, domovu a rodině, sedmička pochopení a účast, osmička logika a intelekt a také číslo karmy a devítka analytické schopnosti. A nula sílu jednotlivého čísla zesiluje.

To mne přivádí k otázce, existují dobrá a špatná čísla?

Každé číslo má svůj vlastní význam, určitě nelze o žádném říci, že je dobré nebo naopak špatné. Samozřejmě, že pokud je některých čísel hodně, může to člověku přinášet problémy, protože si s tou přemírou jedné energie daného čísla nebude vědět rady. Ale pokud si nechá numerologický rozbor svého data narození udělat, může se dozvědět, v čem je problém a začít s ním něco dělat, aby se cítil lépe, aby se choval lépe, aby se tolik netrápil.

K čemu všemu nám může být numerologie dobrá?

Numerologie je výborným pomocníkem při výběru správného jména pro dítě, protože některá jména nám život pořádně ztěžují, jiná zase krásně ulehčují. Tím chci říci, že nejen datum narození lze numerologicky rozebrat, ale také jméno.

Je zajímavé vidět člověka, který si čte svůj numerologický rozbor a u toho přikyvuje a je často překvapen, jak to vše sedí, jak to krásně zapadá. Může mu to pomoci odpovědět, proč stále dokola dokola se mu dějí stejné věci, proč donekonečna opakuje stejně hloupé chyby a lze v ní i najít odpovědi na otázku, jak to napravit a život si ulehčit.

Martinu Tarottinu můžete najít na .facebook.com/martina.tarottina a na stránkách http://kartarka-tarottina.webnode.cz/. Studujte pečlivě, v příštích dnech přineseme ve spolupráci s Martinou Tarottinou soutěž o poukaz na vyložení karet či numerologický rozbor. (ber)

Poslat nový komentář