Dnes je Račí úplněk. A nastane polostínové zatmění Měsíce

Dnes je Račí úplněk. A nastane polostínové zatmění Měsíce
ilustrační foto

První úplněk v novém roce je velmi speciální. Je ve znamení Raka a kulminovat bude právě dnes, 10. ledna ve 20:23 hodin. Měsíc bude v tu chvíli poměrně dost ponořen v polostínu Země a v místě, kde bude nejblíže úplnému zemskému stínu, bude nápadně začouzený. Nastane polostínové zatmění Měsíce. Buďte připraveni naskočit na vlnu energie, využít pro svůj život to dobré a opatrně pracovat s tím horším.

Rak je podvodní tvor žijící uprostřed živlu vody, zanořen do svých citů. Jak známo, zrozenci Raka jsou bytosti stvořené pro domov a rodinu, péči o blízké. Právě tento úplněk nás dovede k račím vlastnostem. Budeme introvertní, hloubaví, zanoření do svých citů, neobvykle zranitelní, melancholičtí a lítostiví, řešící nekonečné problémy v nitru nás samých i našich milovaných.

Neutopte se v tom. Vyplavte občas na hladinu svých citů a myšlenek, věnujte se trochu povrchní zábavě, rozptylte se. Dělejte si radost, něco hezkého si kupte, jezte, co máte rádi, ale vybírejte lehkou stravu. Pokud máte ke komu se přitulit, tulte se a objímejte. Je to období jako stvořené pro lebedění si doma se svými nejbližšími a mazlíčky, oblíbenými knihami a hudbou. Právě proto, že domov bude po nějakou dobu tím nejoblíbenějším místem, kde trávíte čas, nastává i vhodná etapa pro jeho zvelebování. (ber)

Ilustrační foto astro.cz

Poslat nový komentář