Aneta Langerová exkluzivně na hradě Šternberk

Aneta Langerová exkluzivně na hradě Šternberk
ilustrační foto

Na letošní prosinec si zpěvačka Aneta Langerová připravila akustické turné po českých a moravských historických městech.

Aneta vyjde vstříc fanouškům, kteří si ji přáli slyšet s akustickým zvukem v intimnějším prostředí na netradičních místech. S koncerty navštíví jen pár měst, mezi něž se zařadil i Šternberk. I proto se turné jmenuje PÁR MÍST TOUR. Koncerty se navíc budou konat v menších sálech, kde bude omezený počet míst a jen k sezení. Ve Šternberku se Aneta Langerová představí ve čtvrtek 15. prosince od 19.30 v hodovním sále hradu.
Aneta s akustickou kytarou zahraje jen za doprovodu piana a smyčcového tria (housle, viola, violoncello). Na koncertech zazní v nových úpravách například píseň Vzpomínka, V bezvětří z posledního alba Jsem, Vysoké napětí, Malá mořská víla i písně, které Aneta na koncertech tak často nehraje jako třeba Poplach. A samozřejmě hity jako Voda živá nebo Hříšná těla křídla motýlí. Jako host turné se představí letošní andělský objev roku skupina Republic of Two, která právě vydala své nové album The End of War.
Kapacita sálu je omezená na maximální počet 140 míst, proto doporučujeme zakoupit vstupenky v předprodeji. Cena vstupenky je 290 Kč a koncert se uskuteční ve čtvrtek 15. prosince 2011 od 19.30 hodin v Hodovním sále hradu Šternberk. Pokud patříte mezi její fanoušky, neměl by vám koncert uniknout.
Termín: 15. prosince 2011, 19.30 hodin
Místo: Státní hrad Šternberk, Hodovní sál
Vstupné: 290 Kč, předprodej MIC Šternberk, MIC Uničov, v síti Ticketportal
Omezená kapacita sálu – pouze 140 vstupenek
Vice info na www.langerovaaneta.cz

Čtvrtek, Prosinec 15, 2011 - 19:30

Poslat nový komentář