Vrahovi z fary hrozí osmnáct let vězení

Vrahovi z fary hrozí osmnáct let vězení
ilustrační foto

Jak PvNovinky informovaly, mrtvý muž byl nalezen v pondělí krátce po poledni ve vnitřních prostorách objektu v obci Chudobín na Litovelsku. Uvedený objekt patří církvi, která jej však delší dobu neužívala.

Tým kriminalistů na případu intenzivně pracuje, vyhodnocuje dosavadní informace a poznatky, bylo stanoveno několik vyšetřovacích verzí. Olomoučtí kriminalisté již mají k dispozici výsledky soudní pitvy, které potvrdily, že šestadvacetiletý muž z Litovelska utrpěl zranění neslučitelná se životem a zemřel násilnou smrtí. Z taktických důvodů nelze sdělit nyní nic konkrétního, neboť jakékoliv podrobnější informace by mohly narušit průběh vyšetřování a zkomplikovat tak dopadení pachatele.

„Obracíme se na veřejnost s výzvou: Pokud někdo má jakékoliv informace, které by mohly policistům pomoci s vyřešením tohoto závažného zločinu, kontaktujte, prosím, policisty prostřednictvím linky 158, případně se obraťte se svými poznatky na nejbližší policejní služebnu. Děkujeme za spolupráci," uvedl policejní mluvčí Libor Hejtman.

Pachateli v případě dopadení hrozí za trestný čin vražda trest odnětí svobody na deset až osmnáct let. (ber)

Ilustrační foto: pohrebnictvi.cz

Poslat nový komentář