Policisté hledají muže. Pohřešuje se od dubna!

Policisté hledají muže. Pohřešuje se od dubna!
Foto PČR

Přerovští kriminalisté pátrají po 68letém muži, který má trvalé bydliště v okrese Přerov. Pátrání po hledaném a pohřešovaném Aloisi Pospíšilovi byla vyhlášeno 26. dubna letošního roku. Muž odešel dne 24. dubna 2019 kolem 10:00 hodiny z místa svého trvalého bydliště v Přerově. Od té doby se domů nevrátil, ani o sobě nepodal žádnou zprávu. Svůj mobilní telefon zanechal doma a při odchodu měl u sebe pouze občanský průkaz a několik drobných mincí. Důvodem odchodu může být skutečnost, že jeho osoba je v současnosti v šetření souvisejícím s pácháním trestné činnosti hospodářského charakteru.

K popisu lze uvést, že hledaný je hubené 175 – 180 cm vysoké postavy. Má hnědočerné, krátké, rovné vlasy, které si češe vlevo na pěšinku, knír a hnědé oči. Má větší trudovitý nos a typická je pro něho pomalá chůze.

V době odchodu z místa trvalého bydliště měl na sobě tmavší modré rifle, modré triko s krátkým rukávem s bílým nezjištěným nápisem na prsou a černou bundu na zip s kapucí, na níž je v přední části vyobrazený zlatý drak. Na nohou měl bílé sportovní boty nezjištěné značky.

"Policie ČR žádá spoluobčany o podání informací k místu pobytu a pohybu muže, který se může nacházet kdekoliv na území celé České republiky. Přivítáme informace od osob, které s ním přišly do styku, nebo si tohoto muže kdekoliv povšimly. Policii je možné kontaktovat v pracovní době od 7.00 do 15.00 hodin na telefonní lince 974 778 336, 974 778 337, mobilním telefonu 601 365 551, nebo kdykoliv je možné předat informace k hledané osobě i na celostátní bezplatnou linku 158," doplnila policejní mluvčí Miluše Zajícová. (red)

Komentáře

Zřejmě použil zmizík.

Poslat nový komentář