Policisté hledají svědky bitky v Kojetíně

Policisté hledají svědky bitky v Kojetíně
ilustrační foto

V pátek 7. června se v Kojetíně na Masarykově náměstí v době od 20:30 do 20:50 hodin napadly dvě skupiny lidí. Při incidentu bylo poničeno auto a fyzicky napaden jeden muž. Na případu a jeho řádném objasnění policisté intenzivně pracují. Vzhledem k tomu, že potřebují získat co nejvíce informací a materiálu k útoku, který se v Kojetíně odehrál, obrací se s žádostí o pomoc na širokou veřejnost.

„Prosíme osoby, které se nacházely na místě incidentu a pořídily si záznam na mobilní telefon nebo fotografie celé události, aby nám je poskytly a zaslaly. Tyto pořízené záznamy nám mohou významně pomoci s rychlejším objasněním případu a usvědčením viníků. Nahrávky lze předat formou uložení videa ve formátu MP4 na mailovou adresu video158@email.cz. Případně je možné uložit soubor na veřejné úložiště a do emailové adresy video158@email.cz vložit odkaz na adresu úložiště," uvedla policejní mluvčí Miluše Zajícová.

V případě dotazu či poskytnutí jakýchkoliv dalších informací k události se obracejte na policisty služby kriminální policie a vyšetřování por. Mgr. Stanislava Šaraje nebo nprap. Vlastimila Bouchalíka na tel. 974 778 324, mobil 725 979 719. (red)

Foto: PČR

Poslat nový komentář