Policisté žádají o pomoc při ztotožnění muže

Policisté žádají o pomoc při ztotožnění muže
ilustrační foto
Další fotky: 
Policisté žádají o pomoc při ztotožnění muže

Kriminalisté územního odboru Olomouc se obrací na širokou veřejnost s žádostí o pomoc při pátrání po totožnosti neznámého muže, a to v souvislosti s prověřováním krádeže peněženky v kadeřnickém salonu v Olomouci. Ke krádeži došlo dne 26. listopadu 2019 odpoledne v jednom z kadeřnických salonů v Olomouci. Prozatím neznámý pachatel je podezřelý, že poškozené ženě z pultu recepce odcizil peněženku, uvnitř které byla kromě osobních dokladů a finanční hotovosti ve výši 1 000 Kč i platební karta.

„Případ prověřujeme pro podezření z trestného činu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, na který trestní zákoník stanoví trest odnětí svobody až na dvě léta, zákaz činnosti nebo propadnutí věci," uvedla policejní mluvčí Lenka Vanková.

Pokud někdo z občanů muže poznal, nebo by disponoval informacemi, které by mohly pomoci ke zjištění jeho totožnosti, ať prosím, kontaktuje policisty obvodního oddělení Olomouc 1 buď osobně nebo telefonicky na adrese Sokolská 52, 771 36 Olomouc, na tel. č. 974 766 651, případně kdykoliv prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158. (red)

Foto: PČR

Poslat nový komentář