Opilí bezdomovci zaměstnali strážníky i záchranku

Opilí bezdomovci zaměstnali strážníky i záchranku
ilustrační foto

Dne 9. 2. podvečer přijali prostějovští strážníci telefonické oznámení o dvojici opilých osob na autobusovém nádraží. Dle oznamovatelky jeden leží na zemi a druhý na zem několikrát upadl.

„Na místo vyslaná hlídka zkontaktovala dva muže bez domova. Dvaašedesátiletý muž vlivem požitého alkoholu upadl na chodník, přičemž si způsobil poranění na hlavě. Strážníci si na místo vyžádali příjezd ZZS. Lékař rozhodl o jeho převozu na ošetření do nemocnice. Druhý muž (58 let) byl bez zranění, dokázal se o sebe sám postarat a z místa odešel," uvedla k prvnímu případu strážník Tereza Greplová.

O dva dny později ve večerních hodinách vyjížděli strážníci opět prověřit telefonické oznámení týkající se opilých bezdomovců. Tentokrát se jiná dvojice opilých mužů bez domova zdržovala v hale hlavního vlakového nádraží. Oba byli hlídkou zkontaktováni. Pětašedesátiletý muž byl otřesen a měl tržnou ránu na hlavě, způsobenou pádem na zem a úderem do hlavy. Strážníci si i v tomto případě vyžádali příjezd ZZS. Lékař rozhodl o převozu podnapilého muže k zašití rány do nemocnice. Druhý muž z místa odešel. (red)

Ilustrační foto: MP

Poslat nový komentář