Zbystřete! Chystají se Studentské slavnosti!

Zbystřete! Chystají se Studentské slavnosti!
ilustrační foto plakát

Den před Hanáckými pivními slavnostmi bude plocha u OC v Plumlovské ulici v Prostějově patřit mládí. Konat se tu bude 8. května 1. ročník Studentských slavností. Pořadatelem je, i v tomto případě, Petr Paníček. Tomu PvNovinky položily několik otázek.

Co Vás vedlo k uspořádání Studentských slavností?

To je zajímavá otázka, tento projekt jsem chtěl uskutečnit již loni, avšak personálně jsme se k tomu nedostali. Myšlenka tu již byla, máme dále bohaté zkušenosti s podobnými párty, kdy jsme pořádali velké diskotéky v Prostějov v KaSCentru a okolí, tak jsme si řekli, proč to nezúročit. To, že se tato akce propojila s pivními slavnostmi, nám umožnilo velkou úsporu a to, že návštěvníci uvidí vše v plném komfortu, na velkém pódiu apod. Další motivem je snad tristní úroveň a nabídka kultury pro mladé, kdy mimo jednoho klubu v Prostějově není pro mladé žádná seriózní zábava. Snad se nám to podaří napravit.

Co návštěvníkům slavnosti nabídnou?

Moderování prvního ročníku se ujme René Jančík, se kterým máme dobré zkušenosti právě z pivních slavností. Mimo kapel Minami a Strideo a koncertu slovenské zpěvačky SIMA bude součástí akce celý ansámbl atrakcí jako na pivní slavnosti, návštěvníci se mohou těšit třeba na super občerstvení, VR realitu, párty stan se samostatným programem a podobně.

Občerstvení í bude částečně zajištěno jako na pivní slavnosti, zejména nebude chybět nabídka burgerů a pizzy. Co se týče nabídky nápojů, ti starší se mohou těšit na vybrané pivovary a dále nebude chybět nabídka koktejlů a drinků.

Přidáte pozvání pro veřejnost?

Je to první ročník, chci tímto apelovat na všechny a zejména na mladší generaci, aby neseděli doma na instáči a došli se podívat. Hojnou návštěvnost oceníme tím, že si opět dáme záležet za rok s dalším ročníkem. Už nyní máme rozjednané super kapely. A koneckonců, kvalitní majáles nemusí být jen v Brně.

Jak to bude se vstupenkami?

Dlouho jsme zvažovali, zda vůbec plánovat předprodej, ale právě kvůli SIMĚ jsme již spustili předprodej na https://www.smsticket.cz/vstupenky/20504-studentske-slavnosti-sima. Dále bude pár lístků v hudebninách TYL v Prostějově, tak jako vždy. Zdůrazňuji, že do předprodeje je dáno pouze omezené množství lístků, důraz bude kladen na prodej na místě. 

A vy čtěte pozorně, bude soutěž o vstupenky! (ber)

Poslat nový komentář