Fotbalisté Hané hodnotili polovinu soutěže

Fotbalisté Hané hodnotili polovinu soutěže
ilustrační foto
Další fotky: 
Fotbalisté Hané hodnotili polovinu soutěže
Fotbalisté Hané hodnotili polovinu soutěže

V sobotu 9. listopadu proběhlo hodnocení sezony fotbalového oddílu Haná Prostějov. Jako každý rok se utkali pod světly na „umělce“ mladí proti starým. Utkání hrané 2x25 minut odpískal Oldřich Lošťák bez napomínání a bez diváků. Sestava „mladších“ - Marák – Strouhal,Ondráček,Krupička , Typner a Daniel Kolář . „Starší“ – Lošťák – Novák, Cibulec, Macourek,Hanák a Trnavský. Utkání skončilo výhrou mladíků 11:8 po poločase (4:4). Branky za mladší vstřelili : Strouhal 4, Krupička 3, Ondráček 2 a Typner 2. Za starší skórovali Cibulec 5, Hanák, Macourek a Novák 1x.

Druhá část závěrečného hodnocení proběhla u Lopa na Růžku. Tam přítomní hráči, funkcionáři a příznivci tohoto oddílu zakončili v družné zábavě podzimní sezonu. Jak by ne když Hanáci jako nováčci skončili na krásném čtvrtém místě. Při své premiéře v 1. B třídě sk. B olomouckého KFS získali 30 bodů a skore 41:30. Fotbalisté Hané Prostějov podlehli pouze prvním třem mužstvům (Dub, Kožušany, Slatinice ) a v ostatních zápasech až na penaltové rozstřely ve Smržicích a ve Šternberku zvítězili. Na podzim nastoupilo aspoň na minutu hry dvacet šest hráčů. Ve všech 14 odehraných zápasech (předehráno jedno jarní kolo) nastoupili Jan Marák, Michal Trnavský a Patrik Gábor. 1 260 minut odehráli Jan Marák a Michal Trnavský, 1 191 minut Patrik Gábor, 1 141 minut Miloš Krupička a 1 125 Tomáš Cibulec. Králem podzimních střelců Hané se stal Tomáš Cibulec se třinácti brankami. Těsně za ním kráčí s 10 góly Patrik Gábor. Čtyři branky shodně vsítili Martin Hladký a Jan Typner. Honza Marák vychytal jeden zápas s nulou a průměrem 2,35 obdržených branek na zápas. Během podzimu byli vyloučeni dva hráči Radovan Světlík a Martin Kolář. Čtyři žluté karty obdržel Patrik Gábor a po třech Jan Typner a Martin Hladký.

Všem hráčům, trenérům, funkcionářům a příznivcům patří velký dík za odvedené výkony, práci a pomoc v průběhu sezony, a také za to, že již 88 let udržují a dál šíří slávu fotbalového klubu.

(Text: Oldřich Lošťák, foto: Zdeněk Kulíšek)

Poslat nový komentář