Fotbalisté Hané porazili tenisty Moravy

Fotbalisté Hané porazili tenisty Moravy
ilustrační foto

 

V sobotu 16. listopadu 2019 odpoledne se utkali již po několikáté na „umělce“ pod světly Za Místním nádražím fotbalisté Hané Prostějov s tenisty Moravy, kterým odřekli zápas kolegové z Čech. Oba „poskládané„ týmy odehrály 2x 45 minut za řízení Oldřicha Lošťáka bez žlutých karet a za přihlížení čtyř věrných diváků. Tentokrát zvítězili v poměru 9:4 Hanáci po poločase 5:3.

 

 

Sestava Hané Prostějov: Marák - Kolář Daniel, Kolář Martin, Krupička, Bartoš Michal st., Bartoš Michal ml., Zbožínek, Typner, Ohlídal, Hladký,Vybíral,Trnavský a Jančiar. Za tenisty Moravy nastoupili: Navrátil – Píchal, Vavrečka, Jaloviec, Doseděl, Novák Jiří st., Novák Jiří ml., Krupa, Cibulec, Michalík, Soukup a Dezort.

Branky Hané vsítili: Krupička 2, Typner 2, Bartoš Michal ml.1,Kolář Daniel 1, Kolář Martin 1, Ohlídal 1 a Hladký 1. Za tenisty Moravy se blýskl hattrickem Tomáš Cibulec (mimochodem s jedenácti brankami nejlepší střelec Hané po podzimní části ) a jeden gol vsítil Jiří Novák ml. Celý zápas proběhl ve velmi přátelské atmosféře ke spokojenosti všech aktérů. Tak teď už se Hanáci vrhnou v rámci přípravy na „sálovku“ a také po dvaadvacáté na štědrodenní mač.

 

(Text a foto: Oldřich Lošťák)

 

Poslat nový komentář