Judisté Sokola I získali 19 medailí!

Judisté Sokola I získali 19 medailí!
ilustrační foto
Další fotky: 
Judisté Sokola I získali 19 medailí!
Judisté Sokola I získali 19 medailí!

V sobotu se uskutečnil přebor ČOS 2019 v Mohelnici, kterého se zúčastnilo celkem 27 judistů Sokola I Prostějov. Osm mláďat, 13 mladších žáků a žákyň, jeden starší žák, čtyři dorostenci a jedna dorostenka vybojovali neuvěřitelných 19 cenných kovů.

„V mláďatech vybojovala bronzovou placku Laura Padrnosová, stříbrnou bratři Pavlasové a Fabian Rozehnal a zlatou Mikuláš Jakub Machala. U mladších a starších žáků si na bronz sáhli Barbora Vítková, Pavlína Bohanosová, Václav Durdík, David Zachar, Dominik Lazič a Martin Pazdera, na stříbro Anika Rozehnalová, Agatha Orlíková, Ondřej Vašut a Petr Mejzlík. Úžasný výkon předvedli také dorostenci a dorostenka, kdy své přemožitele nenašli Natalie Melichová, Matyáš Roubík a Dominik Vašut a stali se tak přeborníky České obce sokolské. Stříbro pak cinklo u Filipa Kyllara, který prohrál pouze jeden zápas, kdy ve bratrovražedném boji nestačil na Dominika Vašuta," uvedl spokojený trenér Zdeněk Gottwald.

„Zbylým naším judistům se sice nepovedlo dosáhnou na stupínky vítězů, prali se však také velmi dobře a za své výkony se vůbec nemusí stydět. Určitě tam ten cenný kov cinkne příště," dodal trenér.

(Text a foto: ZG)

Poslat nový komentář