TUFO-PARDUS Prostějov zná sestavu pro sezonu 2020

TUFO-PARDUS Prostějov zná sestavu pro sezonu 2020
ilustrační foto

Prostějovský tým TUFO-PARDUS Prostějov už zná svou sestavu pro sezonu 2020. Oproti letošku v ní došlo k několika změnám, sestava ale nadále zůstává složena hlavně ze závodníků do 23 let. V týmu zůstává celkem šest závodníků z původní sestavy. Dres Prostějova opět v příštím roce oblékne mistr republiky v silničním závodě kategorie U23 Tomáš Bárta, zůstává také Marek Dolníček, Karel Tyrpekl a trojice dráhařů Wojciech Pszczolarski, Luděk Lichnovský a medailista z mistrovství Evropy Daniel Babor.

Nově do týmu přichází juniorští reprezentanti Filip Řeha z Force Team Jeseník a Bruno Stoček z Ivar CS Author Team. Do elitního týmu vstupují také odchovanci Jakub Hník, Maxim Müller, Lukáš Kolařík a nadějný dráhař René Smékal.

„Tomáš Bárta s Karlem Tyrpeklem zůstanou lídry pro silniční závody s náročnějším profilem, chtěli jsme také zachovat silnou dráhařskou sestavu. Věříme, že se bez problémů začlení i junioři, hlavně Řeha, Stoček a Hník, kteří už mají zkušenosti z reprezentačních výjezdů. Jejich hlavním úkolem ale samozřejmě bude úspěšná adaptace ve vyšší kategorii, přeci jen je to velký skok,“ říká sportovní ředitel Michal Mráček a dodává: „Sestava i cíle pro příští sezónu budou oficiálně představeny na tiskové konferenci. Máme za sebou velice úspěšnou sezónu, takže nebude lehké na výsledky navázat, kde se budeme chtít ukázat si ale zatím necháme pro sebe.

(Zdroj skcprostejov.cz)

Foto: Jan Brychta

Komentáře

no a co

Poslat nový komentář