OBRAZEM: "Hanácké válec" bilancoval sezónu!

OBRAZEM: "Hanácké válec" bilancoval sezónu!
Foto Oldřich Lošťák - Hanáci neopomněli jako správní sportovci po očku sledovat fotbalové utkání z MS...
Další fotky: 
OBRAZEM: "Hanácké válec" bilancoval sezónu!
OBRAZEM: "Hanácké válec" bilancoval sezónu!
OBRAZEM: "Hanácké válec" bilancoval sezónu!
OBRAZEM: "Hanácké válec" bilancoval sezónu!

V sobotu 18. června 2016 proběhla "závěrečná Hanáků u Juldy", kde v družné zábavě zakončili hráči, fukcionáři, příznivci a přátelé tohoto "zelenobílého"klubu sezónu 2015/16.

Podle neúprosných statistik zjistili, že v dresu Hané Prostějov nastoupilo 29 hráčů a 19 se jich zapsalo do střelecké listiny. Ve všech dvaceti šesti zápasech nastoupil Michal Trnavský a Zbyněk Lošťák, který odchytal všech 2340 minut s brankovým průměrem 1,34 obdrženého gólu na zápas a také udržel v deseti zápasech nulu. Nejvíce branek vsítil Patrik Gábor, a to 15, Marek Zatloukal 10 a David Strouhal 8. Žlutých karet posbírali Hanáci pouze 23 a pouze jedno vyloučení potkalo Jirku Zbožínka. Hanáci obsadili v okresním přeboru s 55 body druhé místo za ambiciózními Němčicemi se skórem 73:32,  t. zn. nejvíce vstřelenými brankami.

Spokojenost hrajícího trenéra Martina Koláře můžeme shrnout v jeho pochvalných i kritických glosách po zápasech: ... soupeře jsme nepustili do vyložené šance. ... takticky perfektní výkon ... ...naprosto jednoznačný zápas ...  soupeř byl velmi slabý... myslím si, že i když jsme nastoupili se čtyřmi dorostenci, podali jsme velmi slušný výkon.  ...soupeř působil odevzdaným dojmem.   ... zahráli jsme si pěkný fotbal... aj.

Všem hráčům, trenérům, funkcionářům, příznivcům a přátelům fotbalového oddílu TJ Haná Prostějov proto patří velký dík za vykonanou práci v průběhu celé sezóny.Doufáme, že nám zůstanete i nadále věrni!

"U Juldy" si Hanáci pochutnali na dobrém moku a výborných pochoutkách z místní vyhlášené udírny.  A proto dlouho do noci znělo Haná je věčná! Haná je nesmrtelná! Haná je nejlepší! A jak řekla příznivkyně a fanynka TJ Haná Prostějov paní Milada Sokolová:  Haná je nekonečná...

P.S. Sluší se  připomenout, že dorost pod vedením Pavla Ociepky získal takédruhé místo v okresním přeboru.

Oldřich Lošťák

Poslat nový komentář