Stavební úpravy informačního centra přijdou na 1,4 milionu

Stavební úpravy informačního centra přijdou na 1,4 milionu
ilustrační foto

Turisté a všichni, kteří navštěvují Regionální informační centrum, se mohou těšit na „stánek“, který bude odpovídat standardům 21. století. Prostory informační služby v přízemí radnice totiž v současnosti prochází celkovou rekonstrukcí.

„Při jednání radních jsme schválili částku 1,4 milionu korun, která poputuje na dokončení projekční přípravy, na realizaci stavebních prací pro zhotovitele stavebních úprav a na vybavení nábytkem. Informační služba po dokončení obnovy nabídne návštěvníkům moderní prostory,“ zmínil primátor města Prostějova František Jura.

Projekční práce se týkají hlavně provedení prací na silnoproudu, slaboproudu, vzduchotechniky a stavebních úprav, a dále zpracování položkových rozpočtů. Odhadovaná částka činí 60 tisíc korun. Další finance si vyžádají samotné stavební úpravy, konkrétně se bude jednat o obměnu podhledů, o úpravu elektroinstalací, slaboproudých sítí, přemístění vzduchotechniky, úpravu podlah a dveří. Vše za 700 tisíc korun. Dalších 650 tisíc si vyžádá vybavení nábytkem a vestavěnými prvky.

Nyní již zbývá, po výběru zhotovitelů, uzavřít co nejrychleji smlouvy o dílo a zahájit práce. (red)

Foto: MMPv

Poslat nový komentář