Víme první: další posilou Jestřábů Šimon Antončík

Víme první: další posilou Jestřábů Šimon Antončík
zdroj: www.lhkjestrabi.cz

Příliv zajímavých posil do prostějovského hokejového klubu očividně nekončí.

Dalším jistým posílením kabiny Jestřábů se stal útočník Šimon Antončík, který přichází se zkušenostmi z extraligové Sparty, za níž sice sehrál jediný soutěžní zápas, ale nastupoval v první lize za celky Písku a Litoměřic.

Jen dvě skupiny

Jasný už je také hrací systém II. ligy. Prostějov zůstává ve skupině Východ, která bude mít letos 12 účastníků. Ruší se skupina Střed, a díky tomu bude mít západní divize rekordních 18 účastníků. V naší divizi bude jednoduchý hrací systém, kdy se každý s každým utká - dvakrát doma a dvakrát venku, a základní část proto bude čítat celkem 44 kol. Následně z osmičky nejlepších vzejdou čtvrtfinálové dvojice pro play-off. To se bude hrát celé na tři vítězná utkání.

Do baráže o první ligu postoupí ze skupiny Západ dva týmy (nebude se tedy hrát finále a oba finalisti postoupí přímo do baráže). Z naší skupiny Východ získá právo účasti v baráži pouze jeden tým - vítěz play-off.

Podle již zveřejněného rozpisu by Prostějov měl začít 14. září v Porubě a domácí premiéru by si odbyl ve středu 18. září s Hodonínem, který stejně jako Břeclav a Technika Brno míří z bývalé skupiny Střed k nám na "Východ."  Připomeňme, že Hodonín loni skupinu Střed vyhrál a Technika byla druhá, takže v nich do východní skupiny přichází silní rivalové v našich postupových ambicích.  

Poslat nový komentář