Poměř svoji sílu, zve strongmen Staňa Pukl

Poměř svoji sílu, zve strongmen Staňa Pukl
ilustrační foto
Další fotky: 
Poměř svoji sílu, zve strongmen Staňa Pukl
Poměř svoji sílu, zve strongmen Staňa Pukl
Poměř svoji sílu, zve strongmen Staňa Pukl
Poměř svoji sílu, zve strongmen Staňa Pukl

3. ročník amatérských silových disciplín se bude konat 25. 5. 2019 ve 14 hodin v Dobromilicích na hřišti za sokolovnou. Soutěž se odehraje pod taktovkou (činkou) strongmena ve výslužbě - Standy Pukla.

Standa se po letech rozhodl jako "strongmen v důchodu" uvést do tohoto adrenalinového sportu začínající siláky z regionu, předat tak svoje dlouholeté zkušenosti. Jak říká : „Nic neprověří sílu a odolnost lépe, jak závody".Můžete se těšit na "siláka tak trochu jinak", tentokrát s netradičními disciplínami. Těmi budou převracení pneumatik na čas, zvedání klády nad hlavu, obracení pneumatiky, nošení kufrů cca 120 - 180 kg, zvedání těžkých předmětů, tahání kamionu.Pro děti je připraven "Minisilák", za snahu obdrží drobný dárek. V programu uvidíte i vystoupení bojového umění - Bujinkan Nezamyslice. Kdo má zájem soutěžit a vyzkoušet si silácké klání, volejte na tel: 608 412 138 - Stanislav Pukl. Přihlášky jsou přijímány do 20.5. 2019.

Kdo je Staňa Pukl Standa je jedním z prvních pionýrů strongmena v ČR. V roce 1994 přišlo Josefu Klimešovi, který dělal vzpírání a trojboj, pozvání na účast 1. Nejsilnějšího může v ČR. Oslovil Staňu způsobem „Hele chlape, vypiš to a pošli to". A tak začalo několikaleté „otroctví“ u Pepu, který se stal Staňovým trenérem a manažerem. Jejich druhým domovem se stala posilovna paní Řezníčkové - REMI sport na Českobratské ul. v Prostějově.

Úspěchy v siláckých soutěžích:1994 první závody v ČR, Jihlava - krásné 6. místo1995 Slovensko, Zvolen - 2. místo1996 zisk titulu Nejsilnější muž Moravy a Slezka1997-98-99 úspěšná obhajoba titulu Nejsilnější muž ČRÚčast na mnoha mezinárodních soutěžích v Rakousku, Maďarsku, Slovensku.

Mezi tímto proběhlo mnoho exhibicí pro autosalony, Strojírenský veletrh Brno, účast na Zubr tour, vystupování na hradech a účinkování v televizi Nova v pořadu XXL, Rychlý prachy, Snídaně s Novou, Áčko. K legendárním kouskům siláka Standy Pukla patří výstup se dvěma plnými pivními sudy na Praděd a Kosíř, tahání lokomotiv, letadel, vojenské techniky, kamionů...

Takže, 25. 5. 2019 ve 14 hodin nashledanou v Dobromilicích! Čeká vás zábavně sportovní odpoledne a pohled na mužná těla.Přijďte se pobavit a fandit silákům!

(red)

Poslat nový komentář