Hanáci tentokrát uhráli s Černovírem bod. Haná Prostějov – Slovan Černovír 2:2 (1:1)

Hanáci tentokrát uhráli s Černovírem bod. Haná Prostějov – Slovan Černovír 2:2 (1:1)
Foto Oldřich Lošťák

V 11. kole 1. B třídy skupiny B Olomouckého KFS přivítali Hanáci na hřišti ve Vrahovicích tým Slovanu Černovír. Mladý, ambiciózní tým, hrávající i Krajský přebor, proháněl Hanáky už od počátečního hvizdu.

A hned v 6. minutě hosté dorážkou Vyroubala vedli – 0:1. Domácím hráčům trvalo dvacet minut, než s hosty vyrovnali hru. Ve 22. minutě zahrávali Hanáci rohový kop a míč z hlavy Kadlece jen těsně minul Rábelovu branku. Po této akci se začalo hrát stylem nahoru dolů, i když černovírští byli u míče častěji. V 37. minutě se před pokutovým územím hostí dostal k odraženému míči domácí Ošlejšek a nekompromisní ranou prostřelil hostující obranu i s Rábelem – 1:1. Ve druhém poločase to byli opět hráči Černovíra, kteří šli do vedení. Využili v 53. minutě rychlého nákopu a Zachar poslal podél gólmana Maráka míč do sítě - 1:2. Hanáci se nenechali zahanbit a v 62. minutě vyrovnali. To se Gábor opřel do míče a ze čtyřiceti metrů vypálil na Rábela prudkou ránu. Brankář černovírského Slovanu si na míč konečky prstů sáhl, ale ten přesto skončil za jeho zády - 2:2. V závěru zápasu se oba týmy snažily stáhnout vítězství na svou stranu, ale oba gólmani i obrany už remízu udrželi. Příští týden hrají Hanáci opět na „domácí“ půdě se Sigmou Lutín.

Zápas se odehraje v neděli 22. října ve 14.30 hodin ve Vrahovicích.

Hodnocení trenéra Hané Prostějov Daniela Koláře: „Velice náročné utkání s fyzicky výborně připraveným soupeřem. Na obou stranách docházelo v útočné fázi k mnoha nepřesnostem, ale hrálo se ve vysokém tempu. I vzhledem k tomu, že jsme museli skóre dvakrát dotahovat, jsme s konečnou remízou celkem spokojeni.“

Branky: 37. Ošlejšek, 52. Gábor – 6. Vyroubal, 53. Zachar 

Rozhodčí: Rosskohl – Damek, Navrátil 

ŽK: 90. Hanousek (Č) 

Diváků: 87.

Sestava Hané Prostějov: Marák – Khoma (73. Pavelko), Kadlec, Cibulec, Trnavský – Hladký, Krupička, Ošlejšek, Novák – Gábor, Dospiva (65. Martin Kolář) Trenér: Daniel Kolář (Oldřich Lošťák, Haná Prostějov)

Poslat nový komentář