Deset graffiti z dílny Fans of Prostějov. Hokejoví nadšenci kreslili po městě

Deset graffiti z dílny Fans of Prostějov. Hokejoví nadšenci kreslili po městě
Foto fop1913.cz

Desátým dílem street artu se pochlubili FOP 1913. Graffiti v Okružní ulici je tentokrát věnováno legionářům.

Jako první vznikla jednoduchá, ale velmi pěkná malba SKPV, která má u široké hokejové veřejnosti pozitivní ohlas. To fans povzbudí a po sezóně 2019/2020 spouští akci “10 prostějovských graffiti”.  Zakončilo jej grafitti v Okružní ulici s již zmíněným tématem legionářů.

Deset kreseb bylo zhotoveno 27 prostějovskými fanoušky, kteří přiložili ruku k dílu ve svém volném čase a bez nároku na jakoukoliv odměnu. „Naším cílem nebyla jen propagace milovaného klubu, ale také zkrášlení pouličního prostoru Prostějova, který snad nyní vypadá zase o něco lépe, než tomu bylo před rokem touto dobou,“ vzkazují fans. Všechny malby si můžete prohlédnout na webu http://fop1913.cz/.

Kompletní street artová desítka stála 41 374 korun a je jediná možnost jak ji zaplatit, a to dobrovolnými příspěvky od  fanoušků. „Pokud se to povede, tak jsme připraveni pokračovat. Zajímavých nápadů máme ještě dost. Pokud se Vám tedy líbí tvorba, tak prosím přispějte na níže uvedeném bankovním účtu nejpozději do neděle 20. června. Předem děkujeme za každý dar,“ dodávají fans.

Přispět na tvorbu jim můžete na účet 5350648002/5500. (ber)

Poslat nový komentář