1.SK podlehl v přípravě diviznímu Uničovu

1.SK podlehl v přípravě diviznímu Uničovu
ilustrační foto

První porážku v zimní přípravě zaznamenali o víkendu fotbalisté 1.SK Prostějov. V zápase plném gólů nestačili na divizní SK Uničov.

První poločas patřil zcela domácímu týmu, který se ujal vedení hned v první minutě zásluhou Jeřábka. Další branku pak přidal po lobu Richter a poločas zakončil pět minut před koncem Tögel.Po obrátce to byl zcela jiný Prostějov. Hned pět minut po zahájení druhé půle fauloval domácí brankář Uvízla Mazouch z penalty snížil. Kontaktní gól pak přidal v 61. minutě po rohovém kopu Pančochář. Svěřenci Františka Jury měly i další šance na vyrovnání, do konce zápasu se jim však třetí radost nebyla dopřána.Trenér Fratnišek jura byl po zápase na své hráče rozezlen především za první poločas. V něm jeho tým nedodržoval jeho pojkyny, byl bez pohybu a nedokázal sbírat odražené míč. Po změně stran a odchodu zkušených hráčů ze hřiště se prostějovský celek rozpohyboval a obměněnou uničovskou sestavu přehrával. Změnu herního projevu si Jura vysvětloval menší únavou u mladších hráčů, kteří nastoupili, i větší motivací.

SK Uničov – 1. SK Prostějov 3:2 (3:0) Branky: 1. Jeřábek, 21. Richter, 40. Tögel – 50. z pen. Mazouch, 61. Pančochář.

Sestavy:Uničov 1. pol.: Dragon – Heinz, Vejvoda, Horka, Koutek – Hrubý, Žmolík, Tögel, Krč – Richter, Jeřábek. 2. pol.: Uvízl – Ulma, Vejvoda, Horka, Juřátek – Kuba, Toman, Žmolík, Tögel (61. Jeřábek) – Nuc (52. Krč) – Richter. Trenér: Zdeněk Strouhal. Prostějov: Bureš (46. Kofroň) – Hloch, Hunal (50. Dostál), Zbožínek, Krejčíř – Hirsch (50. Kazár), Zelenka (46. Svozil), Mazouch, Pančochář – Pospíšil (46. Zatloukal), Machálek. Trenér: František Jura.(zkl)

Komentáře

velmi hloupá a velká chyba. Uničov hraje již několikátým rokem MSFL.

Poslat nový komentář