V pondělí se otvírá velká jarní prodejní a inspirativní výstava u Marciánů

Foto archiv
Foto archiv

V Zahradnickém centru u Marciánů v Kostelci na Hané už otevřeli brány jaru. Panuje tu čilý ruch při přípravě prvních jarních trhů, které se už vžily mezi milovníky kytiček a zahrádkáři pod názvem Vítání jara. Letos by mohlo mít vítání jara přídomek Josefovské, neboť zahájení inspirativní a prodejní výstavy je naplánované na pondělí 19. března. 

„Po několik minulých let se v době naší pravidelné jarní výstavy citelně ochladilo a často padal i sníh. Doufáme, že letošní mrazy a sněžení máme již za sebou a čekají nás jen teplé jarní dny s množstvím sluníčka. Opět jsme pro naše zákazníky připravili nabídku venkovních rostlin od  předních českých i zahraničních dodavatelů a pro blížící se Velikonoce také sesadby jarních květin a velikonoční dekorace. Otevřeno budeme mít denně od 9 do 18 hodin,“ informoval Josef Marcián. 

Se zahájením prodejní výstavy přicházejí Marciánovi s tradiční nabídkou barevných květinových variací pro balkony, terasy a zahrádky. Bohatá nabídka jarních cibulovin, prvosenek i zcela nových netradičních květů, které obohatí okenní truhlíky určitě nenechá žádného milovníka kytiček chladným. Inspirativní bude i bohatá nabídka velikonočních dekorací, neboť Anna Marciánová patří mezi přední české floristky.  

Tradiční prodejní akce probíhá u Marciánů po celý prvojarní týden. Nabízí inspiraci, účinnou pomoc, poradenství a celou škálu kvalitních rostlin pro výsadbu v interiéru i exteriéru a krásné dekorace pro blížící se Velikonoce.     

(jap) 

Poslat nový komentář