Nejsem modelka, ale mám právo být krásná aneb jak radní Sokolová prošla proměnou

Foto: Milada Sokolová
Foto: Milada Sokolová

Každá žena v každém věku může být krásná, své o tom ví i radní města Prostějova Milada Sokolová, která prošla proměnou, aby s dobrým pocitem mohla reprezentovat na charitativním plese „Pomáháme tancem“ ve Společenském domě v Prostějově.

„Inspirací pro mě byla nedávná floristická a kadeřnická show s názvem Květina ve společnosti 2013, kde jsem viděla práci a konečný výsledek odborníků, kteří svou práci umí dokonale. Zatoužila jsem být stejná jako ony modelky, alespoň na chvíli. Jsem malá, krátkovlasá matka od dětí, a tak jsem si jen tiše říkala, jak je jednoduché z dlouhovlasé a nohaté slečny udělat modelku, to je přece snadné. Chci být také taková, alespoň jeden večer, tak mi ukažte, že to jde“, říká o sobě radní Milada Sokolová.

Na charitativní ples, který před několika minutama odstartoval ve Společenském domě pro prostějovskou onkologii obětovala čas s velmi uchvacujícím výsledkem, a tím tak potvrdila, že každá žena může vypadat krásně, i když nedostala do vínku zrovna dlouhé, husté vlasy a dlouhé nohy. Proměna radní byla kompletní, čekalo jí kolečko odborníků, kteří svou práci mají v malíčku. První byla úprava nehtů v nehtovém studiu Charisma, pak následoval účes, který navrhly a vytvořily kadeřnice Studia IN v Prostějově, šperk do vlasů vytvořila Marta Nevrlá z Qítko – hobby na Vápenici, svůj make-up svěřila do rukou vizážistky Jane Arivové z Visage salonu a šaty na tuto událost ji pomohla vybrat Kateřina Čermáková ze salonu Marylin. „Věřím, že s takovou proměnou mohu zcela jistě konkurovat mladým slečnám a modelkám a večer zazářím. Cítím se skvěle“, dodává na závěr Milada Sokolová. (zítra na PV novinkách série fotografií z proměny a charitativního plesu)

Rady, tipy ze všech oblastí, které nás ženy zajímají se budeme nadále zabývat v naší nové rubrice „Pro ženy“, kterou pro naše čtenářky chystáme na PV novinkách. Budeme přinášet různé nápady nejen z oblasti vlasů, kosmetiky, ale také jak pečovat o své nehty, jak dbát o naše těla, probereme co se zrovna nosí a co nesmí chybět v našich šatnících nebo bytový design. Již brzy začínáme.

(red)

Poslat nový komentář