Mini miss Prostějovska již má padesátku přihlášených! V čele poroty Miss 2010 Válková!

Mini miss Prostějovska již má padesátku přihlášených! V čele poroty Miss 2010 Válková!
ilustrační foto

 

9. května 2015 bude prostějovský Klub Zátiší hostit soutěž Mini Miss Prostějovska. Máte-li doma malou krasavici, neváhejte ji přihlásit.

"Zveme proto všechny odvážné malé slečny od 0 - do 15 let, aby si k nám přišly vyzkoušet, jaké to je stát se nejkrásnější dívkou v našem okrese. Už nyní máme nahlášeno přes padesát soutěžících, proto budou děvčata rozdělena do dvou věkových kategorií. Kvůli velké účasti proběhne již 11. dubna předkolový výběr dvanácti dívek do každé kategorie, které pak přijdou opět 9. května, kde se už dozvíme, která holčička ponese pro tento rok titul Mini miss Prostějovska Jejich vystoupení bude pečlivě sledovat porota, v jejímž čele zasedne česká miss 2010 Jitka Válková", vyzývá k soutěžení Jana Seifriedová z pořádající agentury Agenturaseja. "Přihlášky vašich slečen přijímáme do konce března na e-mail: agenturaseja@seznam.cz. Zašlete nám, prosím, jméno a příjmení soutěžící dívky, datum narození a adresu bydliště. Připojte také fotografii a váš souhlas se zveřejněním fotografie na našich fcb stránkách či internetových novinách. Automaticky je zveřejníme a tím pádem se stane účastnicí Mini miss sympatie, pro kterou budete moci až do konání soutěže hlasovat!", dodává Seifriedová.

Mezi první sponzory patří Okrašlovací spolek města Prostějova a společnost Infos art. Tak maminky: S chutí do toho! (red)

Poslat nový komentář