Kamila Štětařová v Miss Prima Křivky zabodovala!

Kamila Štětařová v Miss Prima Křivky zabodovala!
Foto Prima křivky

O účasti Kamily Štětařové, radiologické asistentky z Pivína, v soutěži Miss Prima Křivky 2017, PvNovinky informovaly. Kamila i díky vám, čtenářům, získala titul MISS Prima křivky – Facebook 2017. Požádali jsme ji o krátký rozhovor. 

Jak jste se do soutěže dostala?

Přihlásila jsem se díky mé kamarádce a loňské finalistce Lucii Mrvové. Lucka mě vlastně přihlásila...

Co Vás nejvíc zaujalo, pobavilo, naštvalo?

Zaujala mě celá soutěž. Byla to výborná zkušenost. Měly jsme celkem čtyři soustředení, na kterých jsme se učily přehlídkovou chůzi, vystupování na pódiu při rozhovorech a pilovaly volné disciplíny. Mimo tyto povinnosti nás také čekaly lekce sebeobrany a zajímavé přednášky z oblasti plastické chirurgie, zdravého životního stylu, či výběru dobře padnoucího spodního prádla. Bavily mě celkově soustředění. Nenudila jsem se ani minutu. 

Jaká byla Vaše volná disciplína?

Již od prvního castingu jsem měla rozhodnuté, že chci hrát divadlo. Napřed jsem měla naplánovanou scénku z prostředí šantánu, se kterou mi pomáhal kamarád Honza Nedbal. Nakonec, po dohodě s vedením soutěže, jsem předvedla Monolog Stelly od Lumíra Kubátka. Příběh pojednává o zhrzené milence, která si plánovala svatbu se svým milým, který ji akorát okradl o peníze a utekl. Monolog byl pro mě hodně velký oříšek. Hodně se tam střídaly emoce. Vztek, pohrdání, zoufalství, pak naprosté šílenství měla vystřídat chvilková euforie. Fakt to bylo náročné.

Co jste si ze soutěže odnesla?

Kromě pár kil navíc a několika puchýřů z podpatků? (Smích). "Odnesla jsem si" několik skvělých kamarádek. S holkama jsme se nevnímaly jako konkurentky. Byly jsme parta a táhly jsme za jeden provaz, až do samotného konce. Dále obrovskou zkušenost do života a také se již rýsují nějaké projekty v rámci plus size modelingu.

Šla byste do něčeho takového znovu?

Co se týče časové náročnosti, byla soutěž velmi vytěžující. Ale pokud si to přeberu, kam mê to posunulo, tak jednoznačně ano, šla bych do toho znova.

Chtěla byste někomu poděkovat?

V první řadě moc děkuji Olomouckému kraji za finanční podporu. Hrozně si toho vážím. Dále určitě své rodině, která mě neustále podporovala a motivovala. V neposlední řadě jsou to mí přátelé a kolegyně z práce, které mě přijely podpořit na finálový večer. Díky nim a jejich hlasování, jsem získala vedlejší titul MISS Prima Křivky Facebook 2017. Dá se říct, že je to taková MISS sympatie. Hlavně je to ocenění od lidí a toho si vážím nejvíc. (ber)

 

Poslat nový komentář