Řádí u Teska organizovaná tlupa zlodějů?

Řádí u Teska organizovaná tlupa zlodějů?

Již druhý případ krátce po sobě může nasvědčovat tomu, že na parkovišti před HM Tesco spojeným s Obchodní galérií Arkáda operuje skupina zlodějů, která využívá nepozornosti lidí a okrádá je o kabelky. Stoprocentní obezřetnost, peníze a doklady pod neustálou kontrolou jsou jednoznačným doporučením.
Podobná situace tady již byla v minulosti a je možné, že dobře organizovaní zloději si vysoce frekventované parkoviště opět vybrali pro "svoji práci." Zlodějská skupina může využívat dětí, které se v době, kdy parkujete nákupní vozík, nepozorovaně prosmýknou k autu a prošmejdí interiér. Připomeňme případ ze sobotního večera, zatímco jednačtyřicetiletá žena odkládala nákupní vozík v přístřešku vedle svého auta, odcizil neznámý pachatel ze sedadla řidiče neuzamčeného vozidla dámskou peněženku s finanční hotovostí, doklady a platebními kartami.
Další případ se stal 7. listopadu večer. U hypermarketu Tesco neznámý pachatel odcizil z nákupního košíku odloženou dámskou koženkovou kabelku bílé barvy. V ní byla peněženka s finanční hotovostí, doklady a platebními kartami. Devětatřicetiletá majitelka škodu vyčíslila na nejméně tři tisíce korun. "Policie neúnavně nabádá občany, aby zejména při nákupech měli své věci pod kontrolou. Zloději hbitě využijí nepozornosti nakupujících zákazníků a během okamžiku můžete být okradeni," uvedla Eva Čeplová, tisková mluvčí Policie ČR Prostějov.
(red)

Místo zločinu: 
Javascript is required to view this map.

Poslat nový komentář