Po zavíračce přepadl benzínku, obsluha mu utekla

Po zavíračce přepadl benzínku, obsluha mu utekla
ilustrační foto

V neděli večer neznámý pachatel maskovaný kuklou se svým komplicem přepadl čerpací stanici v Brněnské ulici. Přestože držel obsluhující pod krkem, podařilo se jí vysmeknout a uniknout. 

K případu došlo dne 5. února kolem kolem 22:10 hodin. Dosud neznámý pachatel, který měl celou hlavu zakrytou tmavou kuklou, si počkal na obsluhující, která po ukončení směny odcházela bočními dveřmi provozovony. Muž k ní zezadu přistoupil a chytl ji do tzv. kravaty. Opakovaně jí říkal "odkóduj benzínku, odkóduj benzínku" a druhou rukou ukazoval dovnitř provozovny. Při napadení stála opodál další osoba s kuklou na hlavě, která pouze přihlížela. Obsluze se podařilo ze sevření vysmeknout, vběhla zpět do vnitřního prostoru prodejny, zde se uzamkla a telefonicky kontaktovala Policii ČR. Při popsaném skutku a následném šetření policií nedošlo ke zranění osob ani ke škodě na majetku. 

Popis pachatele: výška cca 170 cm, štíhlé postavy, na hlavě kukla tmavé barvy, na rukou tmavé sportovní lyžařské rukavice, hovořil česky bez přízvuku. 

(red)

Místo zločinu: 
Javascript is required to view this map.

Poslat nový komentář