Policie prověřuje údajné pobodání ženy v Plumlově

Policie prověřuje údajné pobodání ženy v Plumlově
ilustrační foto čtenář

Na základě článku vydaného o ženě v bezvědomí, dorazily do redakčního e-mailu i FB zpráv následující informace. 

"Není možné, že by se jednalo o banální situaci s člověkem v bezvědomí. Vrtulník přiletěl zároveň se sanitkou a třemi auty policie, přistál za školkou a jedno auto policie pro doktory odjelo a přivezlo je. Následně asi 20 až 25 minut probíhala záchrana. Policejní auta propustila sanitku a ta jela ke školce. Policisté se ihned vrátili k domu, pak přijelo ještě další policejní auto, větší. Následně dorazili další policisté v civilním autě", popsala událost jedna ze čtenářek, paní Lenka. "Prý se pobodala nějaká paní", došla do e-mailu další informace.

"Událost tohoto charakteru prověřuje prostějovská kriminálka a okolnosti jsou v šetření. Prověřují nejen toto zranění, ale i okolnosti zranění této ženy. Oznámení přišlo po osmé hodině ráno a od té doby jej stále prověřujeme. Bližší informace podá zítra mluvčí prostějovské policie, kolega Kořínek", uvedla Marie Šafářová, mluvčí PČR Olomouckého kraje. K případu se redakci vyjádřil policejní mluvčí František Kořínek.

"Mohu potvrdit, že případem se zabývá oddělení obecné kriminality. Vzhledem k tomu, že jde o tragickou a nešťastnou událost, nebudeme se k ní dále vyjadřovat," uvedl dnes mluvčí Kořínek. (red)

Poslat nový komentář