Odmítnutí dcery řešil razantním způsobem. Rozbil matce auto

Odmítnutí dcery řešil razantním způsobem. Rozbil matce auto
ilustrační foto

Dne 4. prosince v odpoledních hodinách přijali prostějovští strážníci telefonické anonymní oznámení o napadání ženy. Do té se na parkovišti u nemocnice pustil muž. Dotyčný měl poškodit i vozidlo.

Na místo vyslaná hlídka při zjišťování skutečného stavu věci zjistila, že se jedná o bývalé manžele, kteří nedávno prošli rozvodovým řízením. K incidentu došlo poté, co se čtyřiačtyřicetiletý muž snažil na zastávce MHD zkontaktovat svoji dceru. Ta se s ním nehodlala bavit. „Po příjezdu matky dcera nastoupila do vozidla. Automobil dotyčný zablokoval svým vozidlem a domáhal se vysvětlení postoje své dcery od bývalé manželky. Obě se s ním odmítly bavit a uzavřely se uvnitř auta. To muže rozčílilo natolik, že začal do auta kopat a bouchat. Když došlo k poškození dveří a rozbití okna, tak se uklidnil a vyčkal na místě do příjezdu hlídky," uvedla strážník Tereza Greplová.

Muž je svým jednáním podezřelý z přestupku proti majetku a občanskému soužití. Strážníci dvojici poučili o předání celé záležitosti příslušnému správnímu orgánu k dořešení. Zde je možné uplatnit i způsobenou škodu na vozidle. (red)

 

Ilustrační foto: MP

Poslat nový komentář