Čtvrtek na hlavním náměstí. Cyklisté, Iris, Kontakt a Pekař!

Čtvrtek na hlavním náměstí. Cyklisté, Iris, Kontakt a Pekař!
Foto plakát
Další fotky: 
Čtvrtek na hlavním náměstí. Cyklisté, Iris, Kontakt a Pekař!

Dnes bude prostějovské hlavní náměstí hýřit aktivitou. Těsně po poledni odstartuje c????????????????????????????????????ý ????????́???????????? Czech Tour, večer budou mít radost milovníci hudby a na své si přijdou i děti.

Slavnostní zahájení cyklo akce bude v 10:30 hodin, následovat bude prezentace týmů. Vystoupí Hanácký soubor písní a tanců Klas, v 12:25 zazní Česká státní hymna v podání Pěveckého sboru Proměny. První etapa bude odstartována ve 12:30 hodin. Peloton pojede z náměstí T. G. Masaryka Pernštýnským náměstím a Kravařovou, pokračovat bude Plumlovskou, přes Plumlov do Protivanova (viz přiložená mapa). Cíl etapy je v Uničově.

Podvečer bude patřit muzice. Od 18 hodin vystoupí prostějovská legenda, kapela Kontakt. Ta je předskokanem hlavní hvězdy, Pekaře, kterého doprovodí vlastní kapela. „Pekař, vlastním jménem Petr Toms, je český zpěvák, skladatel a tanečník. Vystupuje s kapelou ve složení Ondřej Soukup (basa, zpěv), Mickey Mikulica (bicí), Jamie Oswald (kytara, zpěv) a Kryštof Danczi (saxofon),“ přidala pozvání 1. náměstkyně primátora Milada Sokolová.

Těšit se můžete také na program pro děti Cesta kolem světa. Zajišťuje ho Ekocentrum Iris Prostějov. (ber)

Poslat nový komentář