Miss Šantovka se blíží. Staňte se královnou krásy!

Miss Šantovka se blíží. Staňte se královnou krásy!
Ilustrační foto archiv Galerie Šantovka

Už počtvrté se ty nejkrásnější dívky sejdou v Galerii Šantovka. Blíží se totiž čtvrtý ročník soutěže Miss Šantovka a pokud chcete zkusit své štěstí i schopnosti, je ten pravý čas podat přihlášku do castingu této soutěže.

Co na dívky v případě úspěchu v soutěži čeká? Mohou vyhrát například zapůjčení luxusního vozu, wellness pobyty, poukázky na nákupy v Galerii Šantovka a spoustu dalších hodnotných cen od partnerů soutěže. Tou úplně nejlepší cenou je ale exkluzivní spolupráce s Galerií Šantovka a s agenturou Prestige Models, která slibuje velkou šanci na start úspěšné kariéry v modelingu.

Casting se uskuteční 1. února 2024 v Galerii Šantovka Olomouc v kinosále Premiere Cinemas č. 6 v čase od 14 do 18:30. Registrovat do soutěže se mohou zájemkyně prostřednictvím webové stránky, nebo i na místě v den konání castingu v čase od 14 do 16 hodin.

Postup do semifinále soutěže se dívky dozví už bezprostředně po castingu. Semifinále a finále soutěže proběhne 24. a 25. února a předtím ještě čeká semifinalistky společné soustředění.

Více informací na www.prestigemodels.cz/…vka. (red)

Poslat nový komentář