Pozor! Irský písničkář MUNDY na zámek nepřijede!

Pozor! Irský písničkář MUNDY na zámek nepřijede!
ilustrační foto internet

 

Nedávno jsme vás na stránkách Prostějovských Novinek informovali o koncertě známého irského písničkáře Enreighta, zvaného Mundy. Ten měl vystoupit v rámci hodového programu v sobotu na prostějovském zámku. Ze zdravotních důvodů byly jeho koncerty v rámci České republiky zrušeny.

"Je tomu bohužel tak. Koncem minulého týdne nám ze zastupující agentury telefonovali, že jsou všechny koncerty zrušeny. Bohužel si hudbu irského písničkáře neposlechneme, jak se to povedlo při inauguraci americkému prezidentu Obamovi. Koncerty druhých dvou hudebních skupin - Prouza a Mimo provoz - jsme přesunuli do klubu Apollo 13. Doufáme, že vzhledem ke studenému počasí a občasným přeháňkám to bude nejlepší řešení", vyjádřila se ke zrušenému koncertu a náhradnímu řešení Milada Sokolová z Okrašlovacího spolku města Prostějova.

"Klub Apollo 13 otevřeme již v sedm hodin večer, velmi krátce nato začne koncert jedné z vystupujících kapel. Vstupné je volné, kapely plně hradí Okrašlovací spolek. Přijďte se tedy pobavit!", zve všechny Mira Hasa z klubu Apollo 13. (red)

Poslat nový komentář