Květnová porce zábavy s Májem…. aneb ve Vřesovicích nic není nemožné…

Květnová porce zábavy s Májem…. aneb ve Vřesovicích nic není nemožné…
ilustrační foto

 

Ve Vřesovicích u Prostějova se sešlo několik nadšenců, kteří se rozhodli v duchu svého kréda „Kultura zpět na vesnici“ pořádat různé kulturní akce pro širokou veřejnost.

Pravidelně se konají slavnosti Stavění máje a Kácení máje, přibyla i Dožatá a nakonec jsme přidali i slavnostnější akce – plesy, a to ve stylu retro. Rádi vždy vítáme děti a mládež a samozřejmě i další spoluobčany, kteří se zapojují do přípravy programu a také se aktivně účastní vystoupení.

Jednoduše – v malebné malé vesnici kousek od Prostějova to žije a o překvapení není nouze.

Tentokrát jsme si ale pro všechny naše věrné návštěvníky připravili specialitu.

16. května 2015 se u nás ve Vřesovicích uskuteční koncert české hudební skupiny ČECHOMOR v rámci turné „ČECHOMOR – KOOPERATIVA TOUR 2015“.

Napadlo by vás, že vesnice, která nemá ani 500 obyvatel, uspořádá takovou akci?

Čechomor je svitavsko-pražská hudební skupina, hrající české, moravské, slezské a slovenské lidové písně ve stylu folkrocku. Právě svým hudebním stylem si získali široké publikum. Za dobu svého působení procestovali celou Evropu, Severní Ameriku, Rusko, Čínu, Mongolsko a Austrálii. V roce 2001 získali tři ceny Anděl.

Pro návštěvníky je připraveno bohaté občerstvení, samozřejmostí je prodej propagačních materiálů, ale také autogramiáda skupiny ČECHOMOR.

Jen nás mrzí, že počet míst v kouzelném areálu Zámecké zahrady je omezený a nebudeme moci uspokojit všechny zájemce o koncert této skvělé kapely.

Rádi vás však přivítáme nejen 16. května, ale také na jiných akcích. Stavění máje již 2. května, Kácení máje 30. května. A jistě o překvapení zase bude postaráno!

Kdo nezažil, neuvěří…

Předprodej:

Květinářství Magnolie,

Svatoplukova 14, PV

Ticketstream.cz

Více info na www.maj-spolek.netstranky.cz

Poslat nový komentář