Chmela Cup v sobotu již po třetí!

Chmela Cup v sobotu již po třetí!
ilustrační foto archiv PvNovinky.cz

 

Už třetí ročník tenisového Chmela Cupu proběhne o víkendu na kurtech U Chmelů. Organizace turnaje pro neregistrované hráče se ujali Martin Krupička a Petr „Pupa“ Doseděl. Turnaj je zařazen do prestižní amatérské série čtyřher Malý Open Cup.

Do Prostějova se v sobotu sjede 20 párů z celé České republiky. Chybět mezi nimi nebudou ani takoví hráči, jako je Tomáš Cibulec, který si zahrál i ve Wimbledonu a také několik mistrů republiky. Klání vypuknou v 8 hodin.

Rádi bychom touto cestou poděkovali sponzorům, jejichž přízeň nám umožňuje tento stále oblíbenější turnaj pořádat,“ uvedl Martin Krupička. Vyzvedl zároveň Okrašlovací spolek města Prostějova, který na akci zapůjčil skákací hrad pro děti.

Sponzoři turnaje: RG Zesta, Grewis, Sida, H&Z auto-moto, Adam Šternberk, Autodoprava Dvořák, Velkosklad nápojů Hubálovi, Opel Morava Olomouc, Zatomi, Real Invest, Klenoty Buráň, Rudolfovo pekařství, Stěhování a zemní práce Hájek, PP střechy, Schola servis a restaurace U Chmelů. Mediálním partnerem je Prostějovský Večerník. (red)  

Poslat nový komentář