Bouraly cyklistky. Obě utrpěly zranění hlavy

Bouraly cyklistky. Obě utrpěly zranění hlavy
ilustrační foto PČR

Ke dvěma nehodám, v nichž figurovaly cyklistky, vyráželi včera policisté ze skupiny dopravních nehod dopravního inspektorátu Prostějov. Obě ženy skončily se zraněním hlavy v nemocnici.

„K první nehodě došlo v 5:25 hodin ve Vrahovické ulici v Prostějově. Šestatřicetiletá cyklistka odbočovala doleva mimo komunikaci. Při odbočování došlo, ze zatím přesně nezjištěných příčin, k její srážce s osobním vozidlem značky Opel, které jelo ve stejném směru k místní části Vrahovice. Při pádu si cyklistka způsobila zranění hlavy,“ popsal situaci policejní mluvčí František Kořínek.
O druhé nehodě, která se stala po desáté hodině dopoledne na parkovišti u obchodního domu v Plumlovské ulici, PvNovinky informovaly. Osobní automobil značky Dacia zde srazil čtyřiaosmdesátiletou cyklistku. I ona utrpěla lehké zranění hlavy, se kterým byla převezena k ošetření do Nemocnice Prostějov.
„U žádného z účastníků obou nehod nebylo zjištěno ovlivnění alkoholem. Příčiny, okolnosti a míra zavinění obou dopravních nehod jsou předmětem dalšího policejního vyšetřování,“dodal Kořínek. (ber)

Poslat nový komentář