Můžete vyhrát padesát tisíc korun, stačí mít dobrý podnikatelský nápad

Můžete vyhrát padesát tisíc korun, stačí mít dobrý podnikatelský nápad
ilustrační foto

Finanční odměna ve výši 50 tisíc korun, pronájem kanceláře pro rozjezd podnikání na rok zdarma a další věcné ceny čekají na vítěze letošního ročníku soutěže Podnikavá hlava, kterou vyhlásil Vědeckotechnický park Univerzity Palackého. 

Do soutěže, jejíž uzávěrka je ve čtvrtek 19. dubna v 16.00 hodin, se mohou přihlásit jednotlivci se zajímavým podnikatelským záměrem, který nebyl doposud realizován. I letos se bude soutěžit ve zvláštních kategoriích „Nejlepší středoškolák“ a „Podnikatel v sukni“. 

Soutěžní příspěvky v ženské kategorii tradičně sponzoruje Olomoucký kraj. Touto formou chce podpořit rovné příležitosti pro ženy a muže. Jména výherců budou známy v průběhu veřejného finále ve čtvrtek 17. května. 

„I v tomto roce se do soutěže mohou přihlásit se svým podnikatelským nápadem všichni bez jakéhokoli omezení. Podmínkou je pouze to, aby jejich záměr nebyl doposud realizovaný. Stejně jako v předchozím roce se mohou soutěže zúčastnit i studenti středních škol, kteří však musí mít v týmu alespoň jednoho garanta projektu staršího osmnácti let,“ upřesňuje 

pravidla soutěže Jiří Herinek, ředitel Vědeckotechnického parku UP Olomouc. 

Do loňského ročníku Podnikavé hlavy se přihlásilo 57 soutěžících. Vítězkou druhého ročníku soutěže Podnikavá hlava se stala studentka zlínské univerzity Anna Chytilová s projektem KlerAnč, který nabízí komplexní služby v oblasti reklamy a marketingu. 

Více informací o podmínkách soutěže na www.podnikavahlava.cz, kontaktní osobou je ředitel parku Jiří Herinek (jiri.herinek@vtpup.cz).

(red)

Poslat nový komentář