Přehlédl stopku a smetlo ho Subaru!

Přehlédl stopku a smetlo ho Subaru!
Foto PČR
Další fotky: 
Přehlédl stopku a smetlo ho Subaru!

V neděli 21. října 2018 před desátou hodinou dopoledne došlo v křižovatce silnice II/150 mezi obcemi Prostějov, Dub nad Moravou, Vrbátky a Kralice na Hané k dopravní nehodě dvou osobních automobilů.

Dvaadvacetiletý řidič Škody Fabie při jízdě od obce Vrbátky ke Kralicím na Hané do křižovatky proti dopravní značce „STOP, dej přednost v jízdě!“ vjel v době, kdy tudy po hlavní silnici ve směru od Prostějova dvaapadesátiletý muž řídil osobní automobil Subaru. Došlo ke střetu přední části Subaru s pravým bokem Škody. Ta byla střetem odhozena na pole mimo komunikaci.

"Při nehodě došlo ke zranění řidiče a spolujezdkyně z vozidla Škoda a spolujezdkyně ze Subaru. Řidič a druhá spolujezdkyně ze Subaru byli do nemocnice převezeni také, k preventivnímu vyšetření," informoval policejní mluvčí František Kořínek. Výše způsobené hmotné škody byla předběžně vyčíslena na 200 tisíc korun. Alkohol u obou řidičů policisté vyloučili provedenými dechovými zkouškami. Po prohlídce poškození vozidel policisté na místě zadrželi osvědčení o registraci vozidla Škoda.

Příčiny, okolnosti i míra zavinění dopravní nehody jsou předmětem dalšího policejního šetření. (red)

 

Poslat nový komentář