Čtvrtek ve znamení bouraček. Cyklista i motorkář skončili v nemocnici

Čtvrtek ve znamení bouraček. Cyklista i motorkář skončili v nemocnici
Foto PČR
Další fotky: 
Čtvrtek ve znamení bouraček. Cyklista i motorkář skončili v nemocnici

Ve čtvrtek po desáté hodině jel cyklista v seniorském věku v obci Kostelec na Hané po ulici Revoluční. U jednoho z místních domů se vyhýbal popelnici a přitom narazil levým bokem do stejným směrem projíždějícího vozidla, které řídil také muž v seniorském věku. Po kontaktu došlo k pádu cyklisty na komunikaci, kde se zranil. Z místa byl přivolanou záchrannou službou převezen na vyšetření do nemocnice.

Při nehodě nedošlo ke hmotné škodě na majetku. Provedená dechová zkouška vyloučila u obou jakékoliv požití alkoholických nápojů před jízdou. Nehoda je nadále v šetření.

"Odpoledne byla hlídka dopravních policistů povolána do katastru obce Soběsuky, kde havaroval 47letý motorkář. V prostoru vjezdu do zemědělského družstva jízdu na svém stroji značky BMW nezvládl z důvodu rychlosti a přecenění svých schopností a dovedností a motocykl se dostal do smyku. Oba, řidič i stroj, skončili mimo komunikaci v příkopu," infomorvala policejní mluvčí Miluše Zajícová. Hmotná škoda na motorce byla předběžně vyčíslena na 70 000 Kč a podezřelý skončil v nemocnici se zraněním, kam byl převezen rychlou záchrannou službou. "Z naší strany bylo šetření havárie ukončeno uložením blokové pokuty v příkazním řízení ve výši 1 000 Kč," doplnila Zajícová. (red) 

Poslat nový komentář