Začátek lepších časů? Jestřábi vezou výhru i z Mostu!

Začátek lepších časů? Jestřábi vezou výhru i z Mostu!
ilustrační foto

 

Zápas v Mostě nenabídl žádnou krásnou hokejovou podívanou, oba týmy hrály defenzivně a šance na skórování se objevovaly velice sporadicky. Po šedesáti minutách svítilo na tabuli skóre 2:2 a tak muselo rozhodnout prodloužení, které ukončil svou brankou necelou minutu před jeho závěrem Husák a Jestřábi tak získali bonusový bod.

Hanáci šli do vedení v první třetině zásluhou Moučky, to byla vlastně jediná zajímavá či podstatná věc, která se v této části odehrála, utkání nenabízelo žádnou velkou atraktivitu v celém svém průběhu, nic se nezměnilo ani ve druhé dvacetiminutovce, v jejíž první části se odehrál pouze tvrdý zákrok na Venkrbce, po kterém zůstala na ledě krev a prostějovský útočník musel odstoupit ze zápasu, rozhodčí však zákrok netrestal. V závěru prostředního dějství však přeci jen domácí zabrali a nakonec gólem Petrušky dokázali před druhou sirénou srovnat.

Ve třetí části se Most dostal do vedení, které jim však vydrželo pouze tři minuty, když srovnala nová posila Prostějova Jaroslav Hertl. Stav 2:2 vydržel až do konce, což znamenalo prodloužení, které opět nepřineslo ani náznak nějaké odvážné akce až do samého závěru, kdy se vytvořil zmatek před brankou Horáka, který vyřešil až prostějovský bek Patrik Husák, jenž poslal puk do jeho sítě a přiřknul tak bod navíc pro hokejisty z Hané.

Radim Nemela, student SOŠPO Prostějov

Poslat nový komentář