Do Olomouce přijedou hudební hvězdy devadesátek. Zajeďte Retro music festival!

Do Olomouce přijedou hudební hvězdy devadesátek. Zajeďte Retro music festival!
Foto plakát

Porevoluční dobu si můžete připomenout na Retro music festivalu v Olomouc. Na Korunní pevnůstku přijede v sobotu 10. června řada hudebních hvězd 90. let.

Na Korunní pevnůstce v Olomouci se představí celá řada kapel, které si lidé spojují hlavně s érou devadesátek.  Mimo jiné Fun Factory, německá skupina, která se proslavila v 90. letech s érou eurodance muziky. Jejich chytlavé refrény ve spojením s rapem byli skvělou kombinací party hitů, mezi které určitě patří I Wanna Be With You, Celebration, Doh Wah Diddy, Close To You, Take Your Chance.

Těšit se můžete i na Twenty 4 Seven. Nizozemská formace patřila v České republice k nejpopulárnějším kapelám devadesátých let. Tato skupina, ve které také působil Captain Holywood Project, si získala mnoho fanoušků a skladby Slave To The Music, Take Me Away nebo Is It Love se staly klasikou v diskotékové historii.

I naše česká Verona má v retru nezastupitelné místo. Hudební skupinu, založenou v roce 2002, tvoří hudebník a skladatel Petr Fider a Markéta Jakšlová. Mezi hity se zařadily singly Náhodou, Krásnej den, Kde lásku brát, Nejsi sám či Ztracená bloudím.

Vstupenky na festival můžete zakoupit na https://tickets.nfctron.com/event/art-delivery/retro-music-festival-olomouc-2023/cart. (ber)

Poslat nový komentář