Zlatý Kolář a pět medailí pro JUDO Sokol I Prostějov

Zlatý Kolář a pět medailí pro JUDO Sokol I Prostějov
Foto Zdeněk Gottwald
Další fotky: 
Zlatý Kolář a pět medailí pro JUDO Sokol I Prostějov

V sobotu proběhl v Opavě turnaj Juda. Na tomto turnaji startovalo 541 závodníků z 48 klubů 4 zemí. Sokol I Prostějov reprezentovalo 15 závodníků a celkově obsadil Sokol I Prostějov 23. místo.

K tomu přispěl hlavně Matěj Kolář, který ve své kategorii nedal soupeřům šanci. Nad všemi zvítězil a získal 1. místo. Dalším byl Matouš Havlíček, který nestačil pouze na vítěze kategorie. Bez dalšího zaváhání vyhrál a obsadil tak 3. místo. Laura Padrnosová jako další adept na stupně nejvyšší neměla asi svůj den, a po dvou prohrách brala 3. místo. Překvapením pro trenéry byl Dominik Hrňa, který předvedl krásné judo, nestačil jen na finalisty své kategorie a obsadil tak nádherné 3. místo. Dalším překvapením byla Anny Zacharová, která také předvedla pěkné judo, kdy nestačila pouze na finalistky své kategorie a obsadila také 3. místo. Další jako Zuzana Šindelářová, Monika Švancarová, Petr Hrazdil, Jan Melka, Eva Vránová, Vojtěch Řehák, Vít Kardinál, Natalie Holubová, Stříž Michal a David předvedli také velmi pěkné JUDO, ale bohužel to nestačilo na stupně vítězů a obsadili nepopulární bramborové 4. a dělené 5. místo.

„Je vidět, že se klub rozrůstá nejen o závodníky, ale i o kvalitní trenéry, kteří se chtějí také zdokonalovat různými semináři a školením. Tímto bych chtěl poděkovat za trenéry, kteří obětují svůj čas na úkor svých rodin, bez nároku finančního ohodnocení. Díky za takové srdcaře,“ dodal Zdeněk Gottwald. (Zdenek Gottwald)

Poslat nový komentář