Dědeček byl čaroděj!

Dědeček byl čaroděj!
foto Pvnovinky.cz
Další fotky: 
Dědeček byl čaroděj!
Dědeček byl čaroděj!

 

„U kartářky jsem byla naposledy jako mladé děvče“, řekla nám úvodem jedna z čtenářek PvNovinek, Jarmila. „Kamarádka Eva mi často vyprávěla o vynikající kartářce Leně, tedy jsem neodolala a nechala se objednat. Čekala jsem více než tři měsíce, je velmi vyhledávaná.“

„Jak jste se k této činnosti dostala?“ zeptala jsem se paní Leny. „Dědeček byl čaroděj, mám to po něm,“ konsternovala mě hned na začátku.

I místnost odpovídala činnosti, kterou se kartářka zabývá. Kosti, lebka, zajímavé obrazy a samozřejmě karty. „Nejdříve Lena každou kartu opálila nad ohněm. Zdálo se mi, že přípravy jsou nekonečné“, uvedla Jarmila.

„Nejdříve se zaměříme na vaši minulost,“ sdělila kartářka. „Musím se na vás napojit.“ Začátky byly trochu krkolomné. Paní kartářka nepoznala, že je maminka paní Jarmily po smrti, stejně jako že má více dětí, než jsou běžné dvě. Ale pravdou je, že i paní Salačová, která se dívá na svět z kartářského nebe, přiznala paní Jarmile jen dvě děti. „Ty dvě děti jsou z minulých životů a to třetí dítě je nová duše do rodiny. Bude to mamánek a velmi citlivé dítě“, přiblížila budoucnost mého nejmladšího dítěte Lena.

Paní Jarmila se též dozvěděla, že se dožije vysokého věku ve zdraví, děti že nebudou extrémně zlobit, stejně tak, že ji čeká ještě kariérní postup. „Samozřejmě mě to potěšilo. Nikdo přece nechce stagnovat na stejném místě, je-li možné postoupit,“ sdělila Jarmila. „Manželovi vzkázala, aby si dal pozor na klouby a kyčle, stejně jako na zažívání. A upozornila mě na ženskou, která mě bytostně nenávidí a bude mi házet klacky pod nohy!“ pokračovala Jarmila.

„Musím říct, že hodinová návštěva byla velmi příjemná. Paní kartářka byla stejného znamení, což nás předurčilo k tomu, mít podobné náhledy na sebe samé i na okolí. Uvidíme se opět. Počáteční rozpaky se brzy rozplynuly“, podotkla Jarmila.

Doufejme, že se nezmýlila a že osud, který máme předurčený, paní kartářka určila správně. Paní Jarmila to jistě bezpochyvy pozná brzy sama.

(red)

Poslat nový komentář