Příprava výstavby Komunitních domů seniorů je v plném proudu

Příprava výstavby Komunitních domů seniorů je v plném proudu
Foto MMP

Rada města Prostějova už v lednu tohoto roku odsouhlasila pokračovat v přípravě dalších stupňů projektové dokumentace pro vybudování Komunitních domů pro seniory. Investiční akce Komunitní domy pro seniory - Holandská a Komunitní dům  - Sušilova jsou zařazené v rozpočtu statutárního města Prostějova.

„Máme už připraven takzvaný objemový návrh Komunitního domu Sušilova, který jsme vytvořili vlastními silami, tedy nevyužili jsme žádnou externí organizaci, která by návrh pro město zpracovala,“ nastínil první náměstek primátorky Zdeněk Fišer. Dalším krokem směrem k vybudování komunitních domů je vypsání podlimitní veřejné zakázky na zpracovatele projektových dokumentací s předpokladem dokončení projektové dokumentace, včetně soutěžní dokumentace na dodavatele staveb a pravomocného stavebního povolení obou staveb. Vše do konce roku 2016.

Pondělní porada primátorky souhlasí se zpracovaným objemovým návrhem Komunitního domu Sušilova, jako podkladem pro zpracování dalších stupňů projektové dokumentace. (red)

 

Poslat nový komentář