V Držovicích se kradlo. Policisté hledají zloděje nářadí!

V Držovicích se kradlo. Policisté hledají zloděje nářadí!
Foto PČR
Další fotky: 
V Držovicích se kradlo. Policisté hledají zloděje nářadí!

 

Policisté ÚO Prostějov, obvodního oddělení Prostějov 1, se obrací na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při objasnění krádeže věcí v prodejně na ulici Sebastiniho v Držovicích.

17. dubna letošního roku krátce před desátou hodinou dopoledne odcizil dosud neznámý muž z prodejny se stavebním materiálem na ulici Sebastiniho v Držovicích vystavené nářadí - kleště zn. Minimulti Tool, přímočarou pilu zn. Dewalt a tři řezné kotouče. „Tyto věci si měl uschovat do kalhot a projít s nimi přes pokladnu, aniž by je zaplatil. Škoda odcizením byla vyčíslena na 6 539 korun,“ přidala informaci policejní mluvčí Irena Urbánková.

Podle získaného popisu z kamerového záznamu se mělo jednat o muže ve věku mezi 35 – 45 lety, pravděpodobně plnoštíhlé postavy, vysokého mezi 170 – 180 cm, s nakrátko střiženými vlasy s kouty a knírem do tvaru obráceného písmene „ U“. Na sobě měl triko s potiskem téměř přes celou přední část trika, tmavou vestu, tmavé kalhoty a tmavé boty. Z kamerového záznamu je patrné, že muž mírně kulhá na pravou nohu a dělá malé kroky.

Policisté případ prověřují pro podezření ze spáchání přečinu krádež, za který pachateli, v případě jeho zjištění, hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi.

„Pokud by někdo z občanů muže poznal, případně by disponoval jakýmikoliv informacemi, které by vedly k jeho ztotožnění a objasnění případu krádeže, ať kontaktuje policisty z obvodního oddělení Prostějov 1 buď osobně nebo telefonicky na tel. č. 974 781 651 případně kdykoliv prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158,“ dodala mluvčí. (red)

 

Poslat nový komentář