Policie zajistila ukradené věcí z chat a chalup. Možná i ty vaše!

Policie zajistila ukradené věcí z chat a chalup. Možná i ty vaše!
Foto PČR
Další fotky: 
Policie zajistila ukradené věcí z chat a chalup. Možná i ty vaše!

Policie zveřejnila ukradené věci, které se jí za deset let podařilo získat zpět od zlodějů a lupičů. Jsou mezi nimi mince, šperky, ale i zlaté zuby. Nyní policisté hledají majitele. 

Mezi předměty se nacházejí vzácné mince, historické bankovky, šperky, cihličky zlata, drahé hodinky, snubní prsteny či zlaté zuby. “Poškozený se vyzývá, aby se do šesti měsíců od vydání tohoto vyhlášení popisu věcí přihlásil policejnímu orgánu,“ vyzval okradené Miroslav Adamčík z Úřadu služby kriminální policie.

Ukradené předměty našli policisté při na různých místech České republiky od roku 2005 do prosince 2015. Všechny byly součástí krádeží či loupeží a není známý jejich majitel.

Kompletní seznam najdete na https://www.policie.cz/clanek/uredni-desky-uredni-deska-vyhlaseni-popisu-veci.aspx?fbclid=IwAR245SsF85CW1lNL13RTrAqzLaBFMdTjxkOzYWrKxW1q2EMFwNtT6HIIAyE 

Majitelé se o své věci mohou přihlásit na Policejní prezídium České republiky, úřad služby kriminální policie a vyšetřování, odbor obecné kriminality, Strojnická 27, poštovní schránka 62/KPV, 170 89 Praha 7, případně telefonicky na služební mobilní číslo +420 703 193 611 nebo +420 731 646 074. (ber)

 

Poslat nový komentář