Tragická nehoda v Dolanech. Jeden mrtvý, dva zranění

Tragická nehoda v Dolanech. Jeden mrtvý, dva zranění
ilustrační foto

Tragická nehoda v Dolanech na Olomoucku zastavila dnes po půl páté odpoledne dopravu na hlavním tahu z Olomouce na Šternberk. Osobní vůz  sjel ze silnice a narazil do sloupu. Na místě zemřel jeden z cestujících, další dva muži skončili v nemocnici. Komunikace je stále neprůjezdná.

„Na místo byl operačním střediskem ZZS OK vyslán vrtulník a dvě posádky sanitních vozů. Jednačtyřicetiletého muže transportoval s mnohačetnými zraněními v bezvědomí vrtulník do traumacentra olomoucké FN, o 17 let staršího spolujezdce převezla se zhmožděninami hrudníku na stejné místo sanitka, další spolucestující (muž 43 let) na místě zemřel,“ sdělil redakci mluvčí záchranky Pavel Vysloužil.

Podle policejní mluvčí Ireny Urbánkové je komunikace neprůjezdná a uzavřena. Na místě jsou policisté, kteří provádí šetření nehody.  Odklon dopravy je prováděn v obci Dolany na silnici III/44312 směrem do centra obce Dolany, objížďka vede po silnici 44313 směrem na Bělkovice-Lašťany a na silnici 44436, kde se opět u čerpací stanice napojí na silnici I/46. Z opačné strany je směrem na Dolany prováděn odklon u čerpací stanice, poté směrem na Bělkovice -Lašťany.Příčiny nehody, její okolnosti a výši vzniklé škody policisté zjišťují.(ber)

 Ilustrační foto ZZS 

Poslat nový komentář